22-годишният Кристиан Николов, който навръх Великден уби при свирепа катастрофа журналиста Милен Цветков, е имал проблеми с наркотиците от години, научи БЛИЦ от отлично осведомени източници. 

По информация на медията ни младежът е бил изключен от 73 средно училище „Владислав Граматик“, известно още като Втора немска гимназия. Вследствие на силните упойващи вещества, които той е приемал, неведнъж е получавал припадъци. 

Кристиан добил популярност в училище и със скандална снимка в социалните мрежи как пуши марихуана в църква.  

Майката на убиеца на Милен Цветков се оказа собственик на апетитен имот в София

Още по-любопитното в случая е, че след като Николов е бил отстранен от учебното заведение, той е продължил обучението си в елитната 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ (Първа немска гимназия), която е една от най-реномираните гимназии в България. 

Приближени до обкръжението му твърдят, че тази любопитна смяна на учебни заведения се дължи на влиятелното му семейство.

БЛИЦ узна още, че неговата приятелка - Симона Цветкова, която е била в колата по време на инцидента, а в момента е задържана, също е учила във Втора немска гимназия. 


Снимки: "Фейсбук"

Познати на Симона твърдят, че тя има влечение към сатанизма. От снимките й в социалните мрежи се вижда, че младата дама е с изключително екстравагантна визия, цялата е обсипана в татуировки и пиърсинг. В профила й във "Фейсбук" се наблюдават още пентаграми и други сектантски символи. 

Спътниците на Кристиан Николов в тузарското "Ауди Q7" - приятелката му Симона и Георги Иванов, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за "затаяване на истина".

Медията ни припомня, че днес на майката на 22-годишното момче - Десислава Николова, бе повдигнато обвинение, че е предоставила служебния си автомобил на дрогирания си син. 

На обвиняемата бе определена мярка за неотклонение - гаранция в пари в размер на 100 000 лева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!