Две сестри от Торонто са закопчани за изнудване на нигерийски мултимилиардер. Джиоти и Крайън Матару се вдигат и заминават за Лагос в търсене на богати мъже. Там сестрите, известни като канадските Ким Карадашиян заради предизвикателните си селфита, оплитат в мрежите си Феми Отадола - баснословно богат енергиен магнат, пише "България днес".

Джиоти и Крайън се сдобиват със снимки, които го уличават в изневяра, и заплашват, че ще го издадат на жена му, ако не получат крупна сума пари. Но вместо на рекетьорките бизнесменът плаща на частни детективи. Скоро те установяват, че сестри Матару изнудват още 273-ма богаташи от Африка по една и съща схема - преспиват с тях, а после ги заплашват, че ще разкажат на семействата им.

Когато събира достатъчно факти, Феми Отадола алармира полицията и канадките са прибрани в ареста. При обиска им ченгетата откриват няколко лаптопа и мобилни телефони - всичките пълни с клипове, на които двете правят секс с богаташи от Черния континент. Джиоти и Крайън ще останат в ареста в Лагос минимум до януари догодина, за когато е насрочено делото им. "Правим всичко възможно двете канадски гражданки да се върнат в родината си", съобщава правителствената пресслужба на Канада, без да разкрива подробности.