Убийството на 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря потресе цялата страна. 21-годишният Мартин Трифонов е обвиняем в тежкото престъпление. Той бе след 24 часа преследване и стрелба. Повдигнати са му три обвинения.

Във фейсбук започна кампания в памет на загиналото момиченце и със зов за справедливо наказание за човека, отнел живота й."В памет на едно дете,което не успя да бъде ученичка!

За едно дете, което не успя да порасне и завинаги остана на 7!

За едно дете,което не успя да стане майка! За едно дете,което не успя да сбъдне мечтите си,защото един ИЗРОД отне живота й по брутален начин! За едно дете,което не заслужаваше това.

Аз, като родител на дъщеря, не мога да си представя болката на родителите й и затова днес, АЗ СЪМ КРИСИ!

П.С. Моля ,Ви копирайте, споделяйте, препращайте! Нека, този изрод да си получи заслуженото! Недай си Боже, утре може това да е Вашата дъщеря!!!Стига вече са ги оправдавали и изкарвали невменяеми, болни,сакати! Щом си УБИЛ,значи ще си получиш заслуженото", се казва в споделяната хиляди пъти публикация."

Из Facebook тръгна и петиция "За въвеждането на химическа кастрация като наказание за блудство и изнасилване". Към момента има над 1200 подписали. 

Много от абонатите изразиха мнение, че искат смъртно наказание за насилвачите и убийците.