Внучката на Кирил Рашков е била арестувана след кражба в магазин Т - Маркет на бул. "Шести септември". 32- годишната Костадинка  Рашкова и съучастникът й Васил Николов /20/ са задържани в петък по жалба на управителя на супермаркета, след като охранителна камера запечатала подвизите им. Двойката напълнила една чанта с луканки и други колбаси и се измъкнали без да платят.

Оказало се, че това не е първата им офанзива - преди месец те отново са мишкували в същия магазин. 

Костадинка очевидно е наследила не само името, но и професията на прочутата си баба - "царица" Костадинка, която многократно е арестувана да джебчийства в чужбина. Тя бе екстрадирана от Франция, след като бе заловена да преджобва пътници на летище Орли.  Щерката на възпитаника на Кеймбридж /по негови собствени твърдения/  "принц" Ангел често е засичана из мол Марково тепе. 

В момента Рашкова изтърпява 2 - годишна условна присъда за предишна кражба.  След кражбата в Т- Маркет, срещу Костадинка и Васил е образувано бързо производство. "Царската" внучка е освободена с мярка подписка и предстои съдът да вземе решение, след като прокуратурата повдигне обвинение. На фона на престъпното й минало, мярка "подписка" е доста либерална, но това може да са последните й дни на свобода. Ако тя бъде осъдена, ще трябва да излежи реално и старата си условна присъда. 

Това е поредната издънка на "аристократите" от клана Рашкови, чиито престъпления се простират върху половината Наказателен кодекс. 


Източник: Трафик нюз бг