Строителите Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които застреляха треньора по борба Йордан Атанасов и втората му съпруга Мариана, а след това разфасоваха труповете им и ги натъпкаха в бидони, които захвърлиха във водоем край Негован, са поддържали интимна връзка помежду си, разкриват запознати пред в. "Уикенд". 

За странната мъжка дружба между убийците Шляпашки и Нанчев намекна още преди седмица началникът на "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бадънков, който е в основата на разплитането на бруталната двойка екзекуция на възрастните хора. 

Шокиращ детайл издал двойните убийци от Негован СНИМКИ

След задържането на строителите комисар Бадънков коментира, че килърите Пламен и Георги, които имат семейства, са прекарвали по 18 часа в денонощието заедно. 

Ченгетата, които са ги следили и подслушвали телефоните им, останали озадачени от факта, че строителите често се усамотявали в едно от жилищата, които ползвали. 

Изплуваха имената на убийците на Йордан и Марияна в Негован

"Забавляваха се помежду си, ядяха по 10 кебапчета на човек, смееха се. Даже в един момент си помислих, че има по-силна връзка от партньорството им да работят. Много са близки, денонощно са заедно. Не съм им бил в спалнята, но всеки може сам да си направи изводите", намекна за гей връзката, която са поддържали двамата арестувани убийци топкриминалистът Ангел Бадънков. 

Според версията на ченгетата именно покрай гей дружбата си двамата строителни работници решили да очистят възрастния треньор по борба Йордан Атанасов, който изпитвал симпатии към тях. 

Първи СНИМКИ на жестоките убийци, разфасовали труповете на Йордан и Марияна

Сред проверяваните версии е и тази, че 75-годишният специалист по борба класически стил обещал на двамата убийци да им прехвърли един от апартаментите, с които разполага. Когато не спазил обещанието си, треньора по борба бил ликвидиран, а с него и 70-годишната Мариана, която му е втора съпруга. 

Треньорът по борба бил по-близък с 39-годишния Георги Нанчев, с когото се познавал от 15 години. Георги очевидно е бил убеден от гей партньора си - 44-годишния Пламен, да ликвидират треньора по борба, за да се докопат до парите му от продажбата на апартамент в столичния квартал "Иван Вазов". 

Шокиращи и гнусни подробности за извращението с разчленените трупове

В криминалистиката е известно отдавна, че убийствата от страст са най-жестоки, особено ако партньорите са от един пол. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!