Няколко дни полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград разплитат невероятна мистерия по жалба на 28- годишна жена и съпруга й, живеещи в квартал "Ален мак "в областния център. 

По данни на семейството, 28-годишната жена, майка на три деца, е била изнасилена от шофьор на автобус и трима негови авери, докато тя се е връщала от гурбет.

Насилниците я упоили, гаврили се с нея и я изхвърлили в района на полигона край Благоевград, пише Struma.com. 

В безпомощно състояние тя се прибрала у дома си.

Разказала за преживяното на мъжа си и двамата подали жалба в полицията. 

Прегледана е в спешно отделение за констатиране на следите от насилието. 

Случаят е забулен в мистерия, тъй като пострадалата почти няма спомени от преживяното, твърдяла, че е била упоена, докато се случвало всичко това. Помни само, шофьорът на автобуса и един от насилниците.

Мислила да не съобщава на съпруга си, за да не го тревожи, но той видял следи от "чужда намеса" по шията й. Така я принудил да разкаже какво се е случило и я отвел в полицията и спешното. 

Местните твърдят, че жената е гастарбайтер в Лондон. Прибирала се в Благоевград при съпруга си на ваканция. Живеят в блок в ж.к "Ален мак". 

Вече два дни полицаите издирват шофьора на автобуса, с който тя е пътувала.

„Заплетен и объркан казус“, твърдят полицаи, работещи по случая. 

Не се изключва вероятността историята на жалбоподателката да е съшита с бели конци, за да оправдае синините от нежни ласки по шията си, забелязани от съпруга. 

Работата по жалбата продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!