Мъжът на убийцата Джеврие Христова излежава присъда в затвора. Тя забременяла от свой приятел, когото уведомила веднага след като разбрала за бременността. На близките си не съобщила, че чака дете…

В един декемврийски ден, след като оставила децата си на училище, тя почувствала болки, легнала между два паркирани леки автомобила, където родила бебето. Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната връв на момченцето.  

Съдът: Плацентата и кръвта на изхвърленото в Арда бебе да се унищожа

По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, защото се страхувала, че близките й ще разберат, че детето е от друг мъж. Завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на Арда и го пуснала в реката. Детето проплакало и след малко потънало във водата.

Когато се прибрала в дома си Джеврие се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията.

Тази технология на едно убийство на бебе бе разкрита в хода на делото срещу майката, пише rodopi24.blogspot.com.


Акцията по изваждането на трупа и майката в съда

БЛИЦ припомня, че 28-годишната Джеврие получи условна присъда от съда в Кърджали. 16 месеца „лишаване от свобода“, с изпитателен срок от три години.

Кърджалийката има пет деца, две от които се отглеждат в приемно семейство, а тя се грижела за останалите три с помощта на близки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!