Ужасяваща драма със смъртта на тежкоболен човек се разиграва във вход 2 на бл. 41 в бургаския ж. к. „Лазур“. Това, което се вижда в момента там е само малка част от изпитанието, на което са били подложени години наред живеещите в шестетажния блок.


Линейка и две полицейски коли са пред вх. 2 на бл. 41На първия етаж от дълги години са живеели двама синове с баща си, които до такава степен са пропаднали, че вече нямат и мебели. Около 18 часа съседите от входа са повикали полиция, защото миризмата, която се е разнасяла от средния апартамент на първия етаж, е станала нетърпима повече от всякога.Полицаи се подготвят да влязат в средния апартамент, откъдето се разнася смрад на разлагащо се тяло

„Гнусотията вътре е нетърпима, но сега вече мирише на разлагаща се човешка плът“, каза жител на входа, който алармирал на тел. 112.

При пристигането на полицейската кола се появи един от синовете на 84-годишния Дойчо, който преди 5 години получил инсулт след продължителна употреба на алкохол.

„Не сме влизали в този апартамент вече 5 години, вътре картината сигурно е невъзможна, усеща се по смрадта, но години наред социалните не обръщаха никакво внимание какво става зад вратата на средния апартамент“, коментираха съседи.

Синът Георги разби вратата, след което полицейските органи влезли вътре, за да видят голото тяло на старец, свит на кълбо, с тегло не повече от 50 килограма. По трупа имало червени петна.

„Не знам кога е умрял. По някое време брат ми вчера се е прибрал – бил е още жив“, каза неадекватно Георги.

Съседите заявиха, че двамата братя били крайно пропаднали и е истинско чудо, че все още не са предизвикали пожар в блока.


Синът Георги на мъртвия Дойчо току-що пристига на мястото

В момента пристигна линейка на Спешна медицинска помощ, за да се установят причините за смъртта, тъй като в полицията има съмнения, че старецът вътре може и да е убит.

Нямаме намерение да изнасяме никакво тяло навън, докато не се установят причините, каза един от полицаите.

Всички съседи са навън и настояват трупът да се изнесе незабавно, защото миризмата във входа е нетърпима.


Вижте как изглежда балконът на апартамента, където е намерен мъртвият гол мъж, вътре мизерията е неописуема


Медицински екип установява причината за смъртта на стареца


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и снимки: Флагман.бг