Изящни голи тела, нарисувани от майстори като акад. Светлин Русев и Димитър Казаков-Нерон, са част от сборната изложба на живописни платна в галерия Нирвана до края на август.
Картини от проф. Вихрони Попнеделев, Тома Трифоновски, Димитър Киров, Иван Георгиев могат да се видят от почитателите на прочутите в цял свят български творци.



Сред творбите в сборната изложба е и платно от творилата над 30 години в чужбина Иоанна Дановска, която се завърна в България с триумфална изложба в галерия Нирвана. Почитателите на известния ни художник-маринист Георги Баев ще се насладят на част от творчеството му в изложбата, която е разпределена в трите зали на галерията, всяка от които е с различен цвят, за да се акцентира върху цветната енергия на картините.

Галерия Нирвана участва и в представителната изложба „Галериите на София” в градинката пред Народния театър, която позволява на ценителите на изкуството да научат повече за местата, където могат да се видят ценни произведения на известни и млади автори. Изложбата продължава до 6 август и се организира със съдействието на дирекция Култура на Столична община.