Лайънел Шрайвъл буквално пленява с поредния си роман „Трябва да поговорим за Кевин”. Екранизираната кървава история ще успее да докосне сърцето на всеки читател и ще го потопи в една много по-различна действителност.

Това е един завладяващ международен бестселър за провалa на майчината обич.

„Ива искрено желае да стане майка. Но не майка на омразно момче, убило седем свои съученици, служителка в кафенето и обичан учител, който опитва да се сближи с него, и то само два дни преди шестнадесети си рожден ден.

Две години по-късно настава време Ива да осмисли своя провал в брака, в кариерата, в семейството и най-вече неуспеха си като родител, и да вникне в причините за чудовищното буйство на Кевин.


Тя прави това в поредица смайващо откровени писма до своя отчужден съпруг Франклин.

Още от самото начало Ива се бои от жертвите и отдръпването от социалната йерархия, които налага майчинството, и се опасява, че нейната тревожна антипатия към собствения ѝ син вероятно е причината за неговия пристъп на нихилистично безумство.”
 
А вие смеете ли да надникнете в този смразяващ кръвта свят на една провалила се майчина обич?

Екранизацията на хитовия бестселър получава международно признание и наградата за най-добър филм на Лондонския фестивал. Филмът, който впечатли критиците на премиерата му на кинофестивала в Кан през май, е режисиран от Лин Рамзи.

Книгата може да закупите от ТУК!