Според проучване, публикувано в „Журнал за секс проучвания“, цитиран от womenshealthmag.com, повечето жени заявяват, че мастурбират веднъж седмично.


И тъй като много от отговарящите докладват, че са използвали соло секс, за да се почувстват в тон с телата си, да се отпуснат и експериментират, защо да не го направят част от седмичната си програма?

Сексолози: Ако човек прави тези 5 неща, то значи не обича секса!

Жените като цяло са нинджи в мастурбирането. Ще го направят така, че дори партньорите им в съседната стая няма да разберат за това. Но понякога дори най-предпазливите дами биват хващани в действие. Случва се.

Прочетете разказите на няколко мъже за случаите, в които са хващали партньорката си да се самозадоволява и какво се е случило след това.

Ужас, правим все по-малко секс, защото… 18+

Играех видеоигри

„Бях долу и играех видеоигри, а тя беше горе и гледаше „любимото си предаване“. Качих се след един час и макар всичко, което се случваше да ставаше под завивките, знаех какво става там долу. Веднага щом влязох в стаята всякакво движение спря и ето шокиращото: нищо не беше пуснато на лаптопа.

Не гледаше предаване; определено мастурбираше. Тогава се направих, че нищо не беше станало и се върнах долу. Но повдигнах въпроса след няколко седмици на по питиета и добре се посмяхме.“ –

Джордан, 28 г.

Секс новини, за които може и да не сте чували

Бях заспал

„Аз спях, а тя мастурбираше до мен. Точно до мен. Разбира се, яко е, но защо, по дяволите?! Аз бях там! Щом се събудих, попитах това ли е каквото правеше и без никакъв срам тя каза "да". И тогава продължихме с невероятен секс за "добро утро".“ – Майк, 26 г.

Случва се постоянно

„Аз и приятелката ми постоянно се предизвикваме сексуално и обожавам, когато сме разделени и тя ми праща снимки, на които се самозадоволява в банята. Всъщност, май излиза, че не точно я хващам в крачка. Тя иска да я хванат, защото това я възбужда. Надявам се това да не свърши скоро.“ – Бари, 23 г.

Миех си зъбите

„Приятелката ми се къпеше, а аз трябваше да си измия зъбите. Опита се да ме спре да вляза след като почуках на вратата, но беше твърде късно. Влизам, а тя се забавляваше сама. Държеше играчка, която не бях виждал досега. Няма да лъжа, почувствах се предаден тогава. Бях вкъщи и щях да се радвам, ако бях правил секс с нея тогава.“ – Люк, 32 г.

Мъжете искат секс сутрин, а жените вечер! Ето защо

Гледах телевизия

„Тъкмо свършихме да правим секс и двамата достигнахме края, и почнахме да гледаме телевизия в леглото. След малко гушкане, тя се нагласи и започна да се докосва. Не знам дали планът ѝ беше да ме възбуди, но мисията ѝ определено се изпълни. Сигурно правихме секс 4 пъти този ден.“ – Сам, 24 г.

Не бях в настроение

„Аз и жена ми нямаме еднакви сексуални настроения. За разлика от повечето двойки нейните превишават моите. И така, когато не съм в настроение за секс по някаква причина, тя се качва горе да мастурбира с някои от играчките, които ѝ купих. „Хващал съм я да мастурбира десетки пъти.“ – Грейхам, 46 г.

Тъкмо се прибрах вкъщи

„Един ден се прибрах по-рано от обичайното от работа, и щом отворих вратата видях приятелката ми да шава бързо сякаш опитваше да скрие нещо. Почти изглеждаше засрамена. По-късно същата вечер, бях още скептичен към онова, което се случваше, затова я попитах. Накрая си призна, че е мастурбирала.

Аз лично, го намерих много секси, затова я попитах какво беше гледала. Тогава тя донесе лаптопа си горе и догледахме клипа заедно. Аз мастурбирам често, затова защо и тя да не го прави?! – Еди, 44 г.