Алекс и Дани Петканови се спретнаха романтична и щура италианска почивка заедно със Сашо Кадиев и новата му любов Ивелина Чоева, а кадрите от ваканцията на Ботуша определено предизвикаха бурни реакции в мрежата, пише show.blitz.bg

Пленена от неописуемата красота в Италия, Алекс дори се вдъхнови дотолкова, че се осмели да покани на разходка световноизвестната звезда Кендъл Дженър, за да се запознае с нея, след като разбра, че и тя събира тен на същото местенце.

Петканови обиколиха седем дестинации на Ботуша, като най-доволни останаха от Равело, Позитано и Капри. По време на екскурзията си те се насладиха и на луксозна яхта, от която показаха и горещи кадри.

Не по-малко страстно изкараха почивката си в Италия и Александър Кадиев и неговата нова любима - моделката Ивелина Чоева. Двамата вече открито демонстрират чувствата си и снимките им стават все по-горещи.

Сред развлеченията, на които Кадиев и любимата му се отдадоха в Италия, бе тандемното каране на скутер. Моделът не пропусна да се похвали и с факта, че е успяла да разгледа Соренто - мястото, познато като Града на русалките.

Заедно с Петканови двамата се отдадоха на танци под звездите, а водещият на "Преди обед" остана впечатлен от местната кухня и по-скоро от спагетите карбонара.

Дамите от компанията пък бяха изумени от ресторант, обсипан с лимони. Алекс и Ивелина си харесали мястото още преди да излетят от България. "Обикновено няма свободна маса за обяд или вечеря поне 2 месеца напред, но ние за щастие успяхме да се класираме! Та… заслужаваше си! Ако някога имате път до Капри - посетете", препоръчва Петканова, която обещава съвсем скоро с Даниел да публикуват и влог в YouTube от италианското си приключение.