Последното парче на Алисия и Константин се превърна в истинска сензация в родния ефир и интернет пространството https://www.youtube.com/watch?v=ZAdDfi2EZgo. Буквално за отрицателно време видеото към песента „Любов ли е“ вече е гледано над 3 млн. пъти и влезе в класацията „Набиращи популярност“ на най-популярната мрежа за видеосподеляне YouTube.

Същевременно коментарите под него показват абсолютното одобрение на феновете за проекта. „Браво бе, хора!“, „Тотален хит и много хубава попфолк песен. Браво скъпа Алисия и Коце, вие сте върхът и номер 1“, „Класа! Това е музиката на България! Гордеем се с вас!“, са само част от споделените мнения.
След грандиозния успех на първия им дует, който удари рекордните 20 млн. гледания в Youtube двамата музиканти залагат много на новата продукция и са вложили огромен професионализъм в създаването на парчето.

За видеото са се доверили на режисьора на шоуто “Като две капки вода” – Кирил Киров- Кико, а стайлингът им е изцяло решен в стила на световноизвестния дизайнер Philipp Plein. Специално за нашите звезди от представителството на марката в Италия изпратили моделите от предстоящата колекция на бранда, които все още не се предлагат в магазините.