Алла Пугачова втрещи феновете си с видео и снимки от банкета, който устрои в чест на своя рожден ден, на който навърши 70 години. Примадоната покани гостите си в един от най-елитните ресторанти на Рублевка в Москва. 

Сред гостите на банкета бяха забелязани не само близки на певицата, но и нейни колеги, както и лица от политическия елит на Русия. 

Примадона: Алла Пугачова неузнаваема на 70 години (СНИМКА)

Да поздрави Пугачова дойде лично и премиерът на Русия Дмитрий Медведев. По данни на медиите на юбилея са били поканени над 200 гости. 
Алла Пугачова изнесе и кратък спектакъл пред тях, изпълнявайки някои от най-известните си хитове. В социалните медии се появиха и фотографии от тържеството, на които примадоната е неузнаваема. Тя е с изправена коса и прическа с бретон. Певицата е избрала за купона си съблазнителен черен, мини тоалет, показващ слабите й крака. След отслабването й, обаче, лицето също е променено и феновете се питат какво се е случило, защото на снимките е трудно да се познае, че това е именно Алла Пугачова. Други смятат, че е прекалила с пластичните операции.