Андреа и Алисия са в напреднала подготовка на дуетно парче. Двете грации подготвят песен, която ще излезе следващия месец. Песента щяла да бъде тотален зимен хит, разкриват запознати с проекта. За сега той се пазил в голяма тайна и малцина щастливци са запознати с него, пише hotarena.net.
Естествено както си трябва към песента ще бъде заснет и клип. Алисия и Андреа напоследък са много близки освен факта, че работят в една и съща фирма. Звездите на Ара позираха преди месец на обща снимка от светско събитие. Точно там се е зародила и идеята за съвместен проект. Като за това първа се сетила Андреа. 

Според фенове на двете певици този път видео клипа към зимния хит ще е на високо професионално ниво. Основна заслуга за това ще има Андреа, която е известна с факта, че не щади пари за клипове.

Алисия има малко по - различен подход. Тя разчита на бюджета който и отпускат от Ара без да дава и лев от себе си. А за снимачна площадка ползва безплатно къщите на приятелите си.  Сега обаче за дуета между двете звезди всичко щяло да бъде на топ ниво.