Днес бъдете щедри, доставяйте радост, подарете подаръци на скъпи хора

Луната е в знак Рак - повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят.


Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват тревожни, емоционално нестабилни.

Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете.

Поведението ни става малко неконтролирано и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

2 зодии ще живеят като истински крале през 2020 г.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

В 21:11ч предстои Лунно затъмнение, а 11 минути по-късно започва Пълнолуние. Центърът на събитията е знак Рак.

Емоциите ще влияят малко повече върху мислите, постъпките и действията от разума. Леко сгъстяване на напрежението във витасферата.

Космическият прожектор хвърля светлина върху много въпроси. Възможни са в живота на много хора да се случат много неочаквани и непредвидени неща и събития, както хубави, така и лоши. Добре ще е да не бързате да вземате важни решения, променящи живота ви.

В астрологията Луната е царицата и олицетворява женското начало. Затова най-силно жените чувстват лунното затъмнение. По време на затъмнението хората може да се чувстват дискомфортно, да изпитват вътрешна неудовлетвореност, повишена раздразнителност и възбудимост.

Лесно поемат негативната енергия на околния свят.

Пълни джобове с пари и късмет бележат живота на тези зодии през 2020 година

Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна, когато тя се намира в неподходящи знаци, домове и сключва лоши аспекти с другите планети.

Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в тънкото им тяло повече женска енергия. По време на затъмнение се старайте колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Добре е да се пости.

Следва 17 лунен ден от 16:52ч на 10 януари до 17:58ч на 11 януари

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва да се стига до крайност.

Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не бива да се напрягате, да нервничите.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата. Добре е да се облечете в нови дрехи. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват, и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.