Преди дни Мис Плеймейт Ася Капчикова изревнува зверски, когато топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз беше помолена да приеме наградата за Хит на годината на Криско и да му я предаде лично, пише hotarena.net. 
Плеймеитката е стигнала дори още по-далече в ревността си. Ася, която на въпросните лайфстайл награди бе с кeстенява коса на руси кичури е изкопирала досущ визията от събитието на Миглена Каканашева. Само ден след наградите Ася също си е направила прическа -  русо асиметрично каре и е прибрала косата си зад ухото от едната страна. Плеймейтката дори се е облякла в бяло точно като Мегз.

Припомняме, че доскоро Ася и Миглена бяха първи приятелки. Като плеймейтката не спираше да промотира дрехите на Бизнисдама на годината 2015 в реалити формата "Фермата" където доскоро участваше. Там, обаче, тя си навлече гнева на останалите фермерки в риалити формата именно заради една скандална червена рокля дело на Каканашева. Именно от скандала с роклята отношенията на Ася с всички във формата се развалиха и тя скоро бе изгонена.

Когато напуснала "Фермата" Ася била изумена да види, че и навън я чакат изненади и че Мегз е заела място и в живота на любимия й доскоро Криско. Отчаяна плеймейтката явно е осъзнала, че не може да се бори със съперницата си и затова е решила да бъде като нея.