Христина Витанова вчера бе забелязана на събитие в известен столичен хотел, а видът й предизвика лавина от коментари. Не толкова заради роклята, с която беше избрала да се появи, а заради това, което се крие под нея. Всички очакваха Христина да е с наедряло коремче и визия. Причината - от месец в светските среди се говори, че бившата на Благо Георгиев е бременна и ще ражда момче на актуалното си гадже - милионера Лазгин.

Клюките сочеха, че брюнетката е в очакване на третото си дете, а лекарите твърдели, че то ще е от мъжки пол. Детето било плод от любовта на Витанова с Лазгин, с когото са заедно от близо година.


Дори историята беше подплатена с още подробности, които описваха, че бъдещият татко е в трескава подготовка и вече  се е заел с приготовленията около създаването на детска стая в дома му. Непрекъснато правил подаръци на Хриси и дори се бил заканил, че щом роди, ще я заведе където тя пожелае.

За сега теориите остават сухи и недоказани. Съдейки по снимките на бившата гимнастичка или не й личи бременността, или слухът не е верен. Няма издайнически корем, нито пък е качила дори кило отгоре.