Британската актриса Натали Дормър, известна с ролята на Марджъри Тирел от сериала „Игра на тронове“ и като кралица Ан Болейн от поредицата „Династията наТюдорите“, е станала майка за първи път. Тя разказа за това в хода на подкаста That’s After Life.

Красавицата е родила дъщеря си още през януари тази година – бременността й съвпаднала с карантината във връзка с пандемията от коронавирус, така че Натали успяла да запази деликатното си състояние в тайна.

„Да забременея и да родя дете по време на пандемията се оказа прекрасно решение. Нищо, че звучи като шаблонна фраза. Може би след 30 години дъщеря ми ще има среща в някой бар и ще разказва „Аз съм дете на COVID-а“, шегува се актрисата.

Дормър споделя, че много обича бебето си, макар да признава, че безсънните нощи не й се отразяват добре. Баща на детето й е нейният колега Дейвид Оукс, с когото се запознават през 2019 г. и играят заедно в театралната пиеса „Венера в кожи“ от Дейвид Айвс.

През февруари се разбра, че и други звезди от „Игра на тронове“ са станали родители. Кит Харингтън и Роуз Лесли – Джон Сноу и Игрит в сериала, бяха забелязани на разходка в Лондон заедно с бебето, което Роуз носеше в „кенгуру“ на гърдите си. Двамата също не афишираха раждането на наследника си.