Три атрактивни дами, израснали в заможни фамилии, са част от тазгодишния женски каст на стартиралото тази вечер риалити „Фермата“. Близначките Ива и Йоана Георгиеви и „колежката“ им по съдба Гергана Илиева решават да се разделят с удобствата, с които разполагат в живота си, за да ги заменят с копаене в градината, риене на тор и отглеждането на селскостопански животни.

Мотивацията и на трите е една – да докажат, че не са богати глезли, а се оправят сами в живота, разчитайки на знанията и уменията си. Бащата на Ива и Йоана е известен строителен предприемач. Гергана пък е внучка на последния шеф на УБО генерал Милушев, който заедно със сина си създава една от големите вериги за бяла и черна техника.

Момичетата се надяват, че с участието си във „Фермата“ ще докажат както на околните, така и на собствените си семейства, че могат да се справят с всяко житейско предизвикателство.

„На първо място искам да покажа на баща си, а и на цялото си семейство, че съм достойна тяхна дъщеря и внучка. Искам да докажа на баба си на село, че не съм градската глезла“, категорична е Гери, чиято цел е да спечели паричната награда, за да я вложи в строителството на нова къща за нея, мъжа й и детето им.

„Искахме сами да си изкарваме парите и така се гмурнахме в дълбокото“, обяснява на свой ред близначката Йоана, която заедно със сестра си Ива едновременно е учила и работила в Лондон, а от няколко години двете развиват собствена марка дрехи в Мюнхен.