Фолк звездата Деси Слава избра „Гласът на България“ за своя тв дебют след отпуска по майчинство. Тя се отдели за малко от едногодишния си син, за да помогне на Камелия в репетииците за вокалните двубои в шоуто, които стартират в днешната неделя в ефира на bTV.

Визуалната й метаморфоза я направи почти неузнаваема за участниците – закръглената си фигура след раждането изпълнителката на „Две сърца“ се опита да скрие в черен костюм, а дългата кестенява перука с бретон затваряше лицето й. 



„Надявам се победителят да е в твоя отбор“, каза Деси на Камелия. Двете са си близки не само заради равния старт в кариерите, но и заради телевизионния си опит. Деси Слава  е треньорът победител в третия сезон на шоуто, когато голямата награда от 50 000 лв отиде при Кристина Иванова от нейния отбор.

Първото предизвикателство за Деси Слава и Камелия бе с Митко Алексиев и Тодор Симеонов. Двамата са като сбъдната мечта за Камелия, която най-накрая попадна на добри поп-фолк изпълнители в шоуто. Двойникът на Тони Стораро и таксиджията от Сандански имаха за задача да разучат „Черна роза“ на Константин, а репетицията им бързо заприлича на комедиен скеч – Митко не знаеше текста, а Тодор, за да му помогне,  му даваше знак къде да влезе в песента, като го буташе с ръка като първокласник на изпит.