Наследницата на покойния журналист Димитър Цонев – Деси, се сгоди. Брюнетката каза „да” на новото си гадже Георги Джамов и оповести прекрасната новина със статус във Фейсбук, пише "Телеграф".
Честитките веднага заваляха, а най-много коментари получи от бившите си съквартиранти от къщата на ВИП Брадър. Роро веднага поздрави Цонева и написа закачливо „Ще колим петела скоро”, след което заяви, че и той скоро мисли да предлага брак и то не на кого да е, а на фолкдивата Рени. Кака Лара написа: „Искам селфи с пръстен”, на което Деси отговори с цитат от песен на Галин: „Нека да е тайно и да е безкрайно”.
 

Деси разкри връзката си с Джамов малко след като напусна Къщата на Брадъра. Новата й тръпка е брат на нeбезизвестния бизнесмен Димитър Джамов. Деси Цонева пусна няколко селфита и снимки от интимни пози, а под тях написа във Фейсбук – „Приятно е”. Зад гърба си Деси вече има един развод с Янчо Таков – втори, от когото има син, също кръстен Янчо. След това изживя бурен любовен романс с бизнесмена Зак Коен и дори се заговори, че ще вдигат сватба в Ню Йорк, но дотам така и не се стигна.