Дъщерята на фронтмена на "Нирвана" Кърт Кобейн - Франсис Бийн Кобейн разкри, че записала първата си песен и че се чувства малко изнервена, съобщи Контактмюзик.

Кърт Кобейн, който се самоуби на 5 април на 1994 г. на 27-годишна възраст, и неговата гръндж рок банда имаха и продължават да имат много фенове. Сега става ясно, че 25-годишната дъщеря, с която го дари певицата от групата "Хоул" Кортни Лав, изглежда ще тръгне по техните стъпки.

Визуалната художничка и модел Франсис Бийн Кобейн е качила в Инстаграм видео, на което показва певческите си умения и емоциите си. "Изнервена съм, защото не мога да свиря на китара заради дългите си нокти. Затова стоя сама в стаята си и пея на себе си. Да нямам телевизор у дома е най-доброто решение, защото съм принудена да се занимавам с нещо, свързано с мислите и душата ми, вместо да пилея енергия за неща, които не изискват мисловна дейност“, написа дъщерята на легендата.

По-рано Франсис Бийн отбеляза пред сп. "Ролинг стоун", че намерила мотивация в изкуството. "Усещам мотивация и амбиция, каквито нямах по-рано - сподели тя. - Щом се събудя сутрин, се залавям да творя."