Визуално копие на Диляна Попова доста развълнува Графа в „Гласът на България“. Гласовитата участничка лесно може да бъде сбъркана с ослепителната манекенка и успя бързо да прикове вниманието върху себе си.

Нели Стойнова е на 24 години, но за разлика от зеленоокия топ модел, не се издържа с рекламни сесии и роли в киното. Тя е учител по немски език. Стройното миньонче показа характер в изпълнението си и вкара Михаела Филева и Графа в люта битка да я привлекат в отбора си.


„Толкова уверено забит първи тон отдавна не бях чувала, веднага се  обърнах!“, сподели Филева. „Твоят глас говори. Това е безценно!“, добави Графа.
Когато провокираха Нели да изпълни нещо на немски и тя импровизира с припева на Du Hast на Rammstein, Лечев горчиво съжали, че не се е обърнал, за да се бори за нея.
„Идвам в шоуто, за да покажа, че никога не е късно да последваш сърцето си и да повярваш в своя талант“, казва Нели. „През изминалата година завърших, взех шофьорска книжка, намерих си работа по специалността и си купих кола. Надявам се през 2019-а личната ми победа да е свързана с пеенето“, споделя учителката, която избра да продължи напред в отбора Графа.