Веселин Маринов отива на съд заради любовницата си. Това разкриха източници от Пайнер, които лично са видели призовката, пристигнала в компанията. Той ще отговаря защо любовницата му Веселина Пеева е зарязала заради него децата си, пише „ШОУ“.

В централата на музикалната компания е дошла призовка естрадният трубадур да се яви във варненски съд в ролята си на свидетел. Пред Темида на певеца ще му се наложи да разкаже за връзката си с 42-годишната Веселина от Добрич.

Двамата имат авантюра от две години, като за да бъде по-близо и на разположение на Маринов, дамата е зарязала двете си деца. Дори се е записала да учи висше в УНСС на стари години, за да е на две крачки от апартамента на любимия си в София. Тя има момче и момиче, което се отглеждат от баща им. Доста сериозен бизнесмен от Варна.

Досега певецът избягва да коментира темата пред медиите с оправданието, че личният му живот си е само негова работа. В един от малкото си коментари беше казал, че Веселина е негова голяма почитателка и колежка музикантка. Сега пред съда ще се наложи да разкаже повече за музикалните дарби на приятелката си.

До дни съдебни призовкари ще посетят и още два адреса, където се подвизава любимецът на пенсионерите в България. Това е блок 1 на бул. Симеоновско шосе в София където живее Веселин Маринов, както и адреса на личната му фирма " Студио Маринов" ЕООД в Студентски град.

Ако не се появи на делото ще се стигне до принудителното му довиждане с полиция.

„ШОУ“ се добра до ексклузивни подробности за жената която завъртя главата на Маринов -Веселина Пеева.

42-годишната дама била от типа жени, които им харесвала ролята да бъдат издържани от мъжете. Това се дължало на скромното й и бедно минало като сервитьорка в Добрич. Тя е работила в две заведения в родния си град. В едното чест клиент била Преслава и двете си станали дружки.

Преди вестника на народа нейни роднини разкриха  че баща се казвал Пейо и живеел в село Златия. Таткото на блондинката бил дългогодишен работник във фирма за сметопочистване. Карал камиона който обира кофите с боклук. 

Имал  си магаре и с него обирал тараш след жътвата на комбайни те. Майка и се казвала Елена. Преди 3  години  се прибирала в България след 15 години преди това била в Гърция, където работила като гледачка на възрастни хора.

Погребала е 3 баби докато била там, не е дошла дори на раждането на внуците си. Сега за щерката и Веселина се грижил Веселин Маринов. Той и помогнал да започне работа във фирмата на неговия приятел скандалния  бизнесмен Ангел Бончев от Варна. За него има публична информация, че е свързан с ДДС измами. Пеева взимала чисто 800 лв без да ходи на работа. Обаче тези пари и се виждали малко заради което певеца и помогнал допълнително финансово с лични средства.

Друга скандална информация гласи, че прокуратурата е образувала проверка срещу Веселина Пеева за подбуждане към лъжесвидетелстване и физическо насилие над децата си.

През юни месец миналата година тя е малтретирала по - голямата си дъщеря,  за което било сезирано държавното обвинение.

ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА