Временното попечителство на малкия Митко Динев е отсъдено в полза на фолк дивата Емануела, научи ексклузивно репортер на „ШОУ”. Явно съдът е взел под внимание думите на певицата, че бившият й възлюбен Димитър Динев е неспособен да гледа сина си. Така че за момента изпълнителката на „Почти перфектен” може да си отдъхне и да се радва на присъствието на втория си наследник.
Репортер на „ШОУ” научи, че преди няколко месеца Емануела е завела дело срещу милионерския наследник Динев. Тя искала от съда да й присъди попечителството върху малкия Митко. В исканията на певицата е заложена и месечна издръжка, която иска от таткото на момчето, тъй като по думите й той не давал и стотинка за детето. 

Синът на Динко Динев също изявил желание да му се присъди пълно попечителство върху детето. Искал да отмъкне малкия на бившата си изгора  само за да я накара да страда. 

Същинското дело е насрочено за след Нова година, където съдията ще произнесе последната си дума и при кого от двамата родители ще живее малчуганът. Емануела от своя страна разчита на доказателства, които правят Динев неспособен да гледа дете. Тя изтъква, че бившият й оставя сина си на детегледачки и хуква по нощни клубове, където го удря на разврат. От съда ще изисква издръжката да й бъде изплатена със задна дата – за месеците, в  които сама се е грижила за детето си. 

Красимир КРАСИМИРОВ