За своята лятна почивка Есил Дюран избра 5-звездния Grand Hotel Sveti Vlas в едноименния ни морски курорт. Доказаният през годините лукс и стил на хотела напълно отговори на чара и жаркия темперамент на популярната изпълнителка и тя откри перфектното място, където да се наслади на спокойствие и споделени моменти с любимите си хора.

“Който иска, да ходи в Гърция. Ние си оставаме в България! Благодаря за гостоприемството, Grand Hotel Sveti Vlas!” – сподели в социалните мрежи талантливата певица и ясно показа, че и у нас има луксозни хотели, които предлагат достатъчно високо ниво на услуги за хората, които искат да почиват качествено на първа линия.

Есил Дюран се възползва от възможността да се поглези в уникалната СПА зона на хотела и да релаксира край вътрешните и външните басейни.

Чувството да откриеш перфектните условия за лятна почивка, които да отговарят на очакванията ти, е прекрасно, и точно това чувство на спираше да струи от нея.

Ultra all inclusive, fitness and spa е положението“ – добави тя в свой пост, а снимките ясно показват, че оценява по достойнство качеството на предлаганите в 5-звездния хотел услуги.

В типичния си стил, изпълнителката впечатли с прекрасна форма и демонстрира заразително добро настроение. Радвайки се на галещите лъчи на августовското слънце, тя се погрижи за своя перфектен тен на плажа, а в най-горещите часове се радваше на разхлаждащия уют на бийч бара на хотела.

Когато стил и елегантност се срещнат на първа линия на морето, резултатът е изобилие от горещи емоции и незабравими летни преживявания. Grand Hotel Sveti Vlas предлага изобилие и от двете, достъпно за всеки, който търси луксозна морска почивка.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук