Анелия отново случи на любовник. Фолк певицата си е хванала богат турчин, който и угажда за всяка прищявка. Тайнственият господин е малко над 45 години, образован, възпитан и с няколко милиона в банковите сметки. Именно той е обзавел луксозния дом на изпълнителката, пише "Уикенд".

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов палат в столичния квартал „Драгалевци“. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, защото така я посъветвала астроложката, до която се допитала.

Парцелът е купен още през 2014 година, а желанието на Анелия било да заживее година по-късно. За беля строежът глътнал много пари и фолк звездата останала на червено с финансите. Тя усилено се впуснала в търсене на спонсор и след почти година го открила в лицето на заможен турчин.

Именно той и помогнал да обзаведат имота, като купил по-голяма част от мебелите в него. Според запознати за интериора били похарчени над 300 000 лева.

Чалга дивата е сред певиците, които ревностно пазят личния си живот. Пайнерката избягва да коментира връзките си, но отскоро не се страхува от клюките и афишира, че сърцето й е заето.