Малко след като роди, Галена се завърна ударно на сцената с брутално парче, което се превърна в хит веднага. На първото си участие след раждането на Александър, именно в столичното хитово заведение "Мегами", тя се закани следващата й песен да мине всички очаквания и да се затвърди като най-голям хит още щом излезе.

Тя пръсна почти милион за парцалки и снимки, с които го направи най-скъпия видео проект в българския шоубизнес. Галена снима в имението на Филип Плейн в Кан, като кадрите са предимно от грнадиозното му домашно шоу.Кожените палта с естествен косъм струват по 20 и 40 хиляди лева, а с общата стойност на другите дрехи цифрата може да стигне над 200 хиляди лева. Колелото, на което се кълчи накрая на клипа струва космическите 100 хиляди. Така певицата използва всичките си козове в един клип. За три дни клипът й успя да достигне мечтания 1 милион гледания. Но...


Азис безспорно е най-известния български изпълнител. Всяка негова песен се превръща в тотален хит, без значение колко пари хвърля по клипове и какви инвестиции прави в проектите си. Пример за това е последната му песен "Мотел", за която Васил е отделил не повече от 5-10 хилядарки, за да снима обикновени граждани с различна съдба в автобус и евтин мотел. За 3 дни видеото му достигна космическите 5 милиона гледания, а вече гони 10-ти.

Галена винаги е имала претенции за титлата за певица на годината и често твърди, че е най-добрата в този бранш, но това са фактите, които никой не би могъл да оспори.