Най-желаният ерген – фолкзвездата Галин, е обвързан. Факт, който той упорито крие от медии и фенове, за да не разочарова голяма част от почитателките си. Негови съседи от блока, в който живее под наем, издадоха за „ШОУ”, че от няколко месеца в дома му пребивава млада девойка. Любопитните комшии успели да разберат само, че момичето е от Пловдвиския край, на 20 години и студентка в УНСС.
След като му се налага да дели покрив и легло с гадже, Галин задвижил по-бързо мечтата си да се сдобие със собствено жилище. Докато негови колеги харчат хонорарите си за скъпи дрешки, екзотични почивки и ненужни вещи, изпълнителят на „Царя на купона” успя да спести за апартамент. Наскоро добричлията се бръкна с близо 200 000 лв. за тузарски имот в баровския квартал „Манастирски ливади”. Запознати издават, че новият му дом е над 100 квадрата.Мускулягата дълго се лутал и не могъл да избере квартал, в който да се установи. С помощта на новата си спътница в живота той се спрял на просторния апартамент, в който има огромна трапезария, където младите ще посрещат приятелите си. Галин е от звездите, които водят по-затворен начин на живот. Трудно можеш да го срещнеш да се шляе по молове или пък да пиянства по цели нощи в някой бар. Фен е на домашния уют.

Гаджето на Галин се е заела с обзавеждането на жилището, в което ще се нанесат съвсем скоро. По-скоро тя обикаля магазините, а после предоставя по няколко възможности на възлюбения си, който от многото ангажименти няма време да обикаля и избира мебели. Крайното решение винаги е негово.Въпреки че вече не живее сам, Галин се заканил пред приятели, че му е рано да вдига сватба, още повече да мисли за наследник. На този етап за него е важно да развива кариерата си. За семейство ще мисли едва след 30-годишнината си. Съжителството му с младата девойка е по стечение на обстоятелствата. Запознали се лятото на морето, не след дълго се видели отново и тя се нанесла при него, вместо да живее на общежитие в Студентския град.