Последните месеци се оказаха изключително успешни за новата бенефит услуга CoolFit – корпоративна карта.

Разрастването на услугата създаде  нова тенденция както във фитнес, така и в бизнес индустрията. В интервю, главния изпълнителен директор на CoolFit – Божидар Божидаров, разказа по-подобробно за услугата, нейното създаване, планове за бъдещето и предимствата на този абонамент.

Ето и какво точно отговори Г-н Божидаров на зададените към него въпроси.

1.Какво е CoolFit?
CoolFit e мултиплицирана карта за спорт, която дава достъп на служители от всяакъв тип компани, да се докоснат до най-популярните и предпочитани спортни центрове с изобилие от уелнес услуги на много високо ниво и е една страхотна възможност работодателите да социализират, мотивират и подобрят качеството на живот на служителите си.

2.Защо създадохте CoolFit?
Създадохме CoolFit в следствие на това, че все повече комапни проявяват интерес да предоставят възможността на своите служители да използват спортни центрове като Pulse Fitness, Athletic Fitness и много други, които до този момент не бяха достъпни на корпоративно ниво.
Същевременно се наблюдава и голям интерес към подобен тип услуга на пазара, която да бъде достатъчно гъвкава и да предостави възможност на работодатели в различните сектори да подсигурят спортна карта за служителите, без значени дали са на граждански или трудов договор.  

3.Какви са ползите от CoolFit в компаниите?
Всички знаем колко важна част от живота на хората е спорта и съответно как активно спортуващите хора са в по-добро здраве, трудоспособни са, мотивирани и разбирасе с по-голямо самучувствие. Именно нашата услуга би подобрила качеството на живот на работещите хора и допринесла за по-конкурентна среда в компанията.

4.Какви са предимствата на CoolFIt?
Мобилната апликация е едно от специалните предимства, което улеснява потребители, като спестява риска от това те да забравят палстиката си за достъп до спортните центрове и същевременно прави услугата  много лесна за управление.
Също така, както по-рано казах CoolFit осигурява достъп до най-популярните и предпочитани фитнес зали, които не работят с друг доставчик на такъв тип услуга.
Забелязваме, че от страна на работодателите се възприема доста добре идеята за CoolFit, с оглед на това, че при нас административната дейност, от страна на работодателя, е сведена до минимум и не се налага да се губи време за обслужване на желаещите да се сдобият с услугата ни.
Моделът ни на финансиране, смятм че също е по специялен, като даваме възможността, той да се извърша, както от работодателя така и директно от ползвателя.

5.Какво предвиждате в CoolFit?
Предвиждаме да продължим да развиваме партньорската си мрежа със спортни обекти и в другите областни градове на страната и да добавим още привилегии за ползвателите на услугата. Като цяло, имаме изключително много идеи, но към момента предпочитам да ги запазя в таийна.

6.Какъв е интересът към услугата CoolFit към момента?
Ако трябва да съм честен, интересът към услугата е изненадващо голям и не бяхме достатъчно подготвени, в самото начало, за да можем да отговорим на всичките си запитвания.
Към момента, екипа на CoolFit нараства успоредно с интереса към услугата, което ни позволява да бъдем гъвкави и да обслужим всичките си настоящи и бъдещи клиенти.