Може да е истински вълнуващо да поемете контрола над сексуалното си здраве. Това е така, защото живеем предимно в секс - негативна култура и малко сексуално образование.

Сексуалното здраве включва различни части и една от най-важните, които мнозина са склонни да игнорират, е сексуалното удоволствие. Ето няколко неща, които можете да направите, за да получите най-голямо удовлетворение, докато се наслаждавате на приятни сексуални практики.

Върнете забавлението в сексът

Дори когато сте в най-добрата връзка, сексът може да стане скучен, след като сте във връзка за няколко години. Можете обаче да запалите искрата и да получите повече удоволствие с малко въображение.

Трябва да бъдете авантюристични. Защо не се отдадете на заниманията в хола или на някое уединено място. Можете да създадете среда, която да привлича всичките ви сетива. Парфюмът от някои екзотични цветя, джаз ритъмът, мекият фокус на светлината на свещите и концентрираното усещане за коприна върху кожата ви. Това ще направи нещата много по-приятни.

Отдайте се на ролева игра

Можете да експериментирате с малка ролева игра. Създайте предистории за вашите герои и се забавлявайте, помислете за резервация на креативни и секси компаньонки в района на Пловдив. Това ще ви помогне да се върнете към интимността.

Настанете се удобно и гледайте еротичен филм

Важно е да знаете как можете да вкарате взаимно настроението си. Има много еротични филми, които можете да гледате с партньора си. Това ще ви помогне да влезете в настроение. Вземете се уютно на дивана, запалете свещи и гледайте заедно еротичния филм. Докато го гледате заедно, нещата могат да станат по-приятни и романтични. Стресът и натовареният живот могат да ви накарат и да развалят вашата сексуална близост с партньора ви. Но този начин ще помогне за преодоляване на неуспеха. Понякога просто трябва да докоснете простите неща, за да върнете нещата в релси и да се насладите на секса.

Как да получите повече удоволствие?

Важно е да знаете как можете да подобрите своя опит. Ето няколко неща, които можете да изпробвате.

● Слушайте  музика
Пускането на нежна и романтична музика може да бъде един от най-важните елементи, за да бъде срещата перфектна. Това прави цялото занимание по-романтично и вълнуващо между партньорите.

● Запазете си масаж на тялото
За да го направите по-вълнуващо, защо да не направите на партньора си деликатен и чувствен масаж на тялото. Това ще й помогне да се чувства комфортно, докато събужда сетивата си

• Отидете на романтична вечеря
Когато излизате на среща или романтична вечеря, можете да прекарате малко време сами. Дава ви усещането, че сте по-близо. След това, когато се върнете у дома и правите секс, това може да бъде приятно преживяване.
Едно от важните неща, които трябва да запомните, е удоволствието да е различно за различните хора. Интересите и фантазиите на хората са също толкова разнообразни, колкото и телата им.