Издайнически снимки на поп фолк звездата Камелия накара феновете й да пощуреят от щастие, а причината е, че на тях изпълнителката е със заоблено коремче.

Слуховете, че е бременна обаче, певицата коментира по доста категоричен начин и от думите й става ясно какво точно се случва с нея в момента.

"Имам снимки със заоблено коремче - все пак работя вечер и ям късно. Не винаги съм във форма, понякога се подувам", призна поп фолк певицата, пише "Уикенд". По думите й въпросната снимка е направена след пътуване до Бургас за участие.

"На сцената са снимали коремчето ми. Не, не съм бременна за мое съжаление. Когато има какво да се коментира по темата, ще си кажа", добави още изкусителната блондинка и призна, че е посещавала много клиники за репродуктивно здраве в България и чужбина.

"Минала съм през всичко възможно в стремежа си да бъда майка. Сега не е моментът да говоря повече. Твърде е лично", развълнува се изпълнителката.

На въпрос би ли осиновила дете, тя отговори, че когато му дойде времето, ще помисли по-обстойно за това. "Искам аз да си родя детето, но дори и това да не се случи, няма да ми попречи да стана майка", категорична бе Камелия.