Камелия е спечелила повече от 15 милиона лева за 20-годишната си кариера като фолк звезда. На 17 август изпълнителката отпразнува творческия си юбилей и си направи равносметка. „Не правя сметка колко съм изкарала, живея на момента. Сигурно са някъде толкова, ама ги нямам накуп”, смее се певицата.
Огън-момичето на чалгата години наред бе сред най-оборотните изпълнители, особено в периода 1998-2003 г., когато имаше куп хитове и всекидневни участия. Тогава хонорарите на изпълнителите обаче бяха доста символични в сравнение с това, което печелят днес. Най-оборотните изпълнители, като Глория и Камелия, пееха за смешните днес 1200-1500 лева. Певиците обаче взимаха сериозни пари от продажбите на аудиокасети и дискове, което отдавна е останало в миналото, пише Хот Арена.

Въпреки заработените около 15 милиона по време на цялата й кариера, не всичко е останало за нея. Както е известно, половината сума отива в шефа й, тогавашния й продуцент Митко Пайнера.

Тези дни тя най-сетне се помири с бившите си продуценти от „Пайнер“ след скандалното си напускане. Цапнатата в устата певица развя бялото знаме в деня на творческия си юбилей. По този повод блондинката благодари на всички, които са й помагали, включително и на Митко и Мария Димитрови. Разбира се, едва ли може да става въпрос за завръщането на Камелия в „Пайнер“, тъй като тя не веднъж е споделяла, че се чувства чудесно като самопродуциращ се изпълнител.

И все пак жеста на блондинката към бившите й работодатели определено е стъпка към затоплянето на отношенията им.