Носителката на титлата "Мисис България Свят 2007" Екатерина Дунева е бременна с второто си дете, което трябва да се роди през март. Най-красивата ни състезателка по езда крие упорито името на бащата на бебето. Според запознати той бил човек на сочения за кокаинов крал Евелин Банев - Брендо, имал семейство и не искал да се знае за извънбрачната му връзка с миската, пише "Телеграф".
От няколко години Катя Дунева избягва светската суета, не дава интервюта и не говори за личния си живот. Тя бе женена за автомобилния състезател Румен Дунев. Двамата дори имат син, който вече е тийнейджър. Близки до красавицата обаче издават, че тя системно хващала бившия си мъж в изневяра и накрая не издържала и взела решението да се разведат.

Дунева била много огорчена от деянията на вече бившия си и започнала да намира утеха единствено в ездата. Там се срещнала и сближила с дъщерята на Ветко Арабаджиев - Александра, която също е запалена по конете. Двете станали неразделни приятелки, а покрай излизанията им Катя се запознала с бащата на бъдещото си дете. За да се раздели с лошите спомени, миската решила да смени и цвета на косата си и да стане брюнетка. Тя засега не издава пола на бебето, но според запознати мъникът отново щял да бъде от мъжки пол.