Още преди най-одумваната светска двойка да влезe в Къщата на Биг Брадър: Most Wanted, работници започнаха довършителни дейности по новия тузарски апартамент на Златка, който тя закупи в луксозен комплекс с хонорара си от шоуто „Като две капки вода“. Жилището се намира в близкото до София село Иваняне, където къща има и президентът Георги Първанов.
 
Според експерти от бранша на недвижимите имоти, Иваняне предстои да се превърне в следващия хай район на двумилионния град. В същия частен комплекс жилища вече имат Диляна Попова и бившата вокалка на група “Ice Crime” Елена Брусарска.

 
Според градската мълва Златка и Джизъса, след излизането от Къщата, ще заживеят заедно в апартамента на екс-плеймейтката. Доказателство за това предположение идва и от факта, че Благо неотдавна обяви собствената си къща за продан.
 
Потвърди се новината на годината, Благо готви голяма изненада (СНИМКИ)


На папарашките снимки добре се вижда как работниците внасят в апартамента огромен лъскав полилей, който е на световноизвестен италиански дизайнер и струва фамозните 12 000 лв. Златка вече се похвалила пред свои аверки, че се радва на избора си на апартамент с градина, защото би искала общите им деца с Благо да има къде да играят вън от затворените пространства. Новата светска двойка ще се плацика и в частен басейн, до който достъп ще имат богоизбрани.