Хороскопът на Светлана Тилкова – Алена е изготвен специално за месец януари. Топастроложката прави ексклузивна прогноза за началото на новата година, предава "Флагман". Вижте какво ви определя Съдбата в езотеричен план:
ОВЕН
Във ваша полза е да бъдете искрени в желанията и мнението си и ще видите как всички около вас ще ви подадат ръка и ще ви подкрепят, без да се налага да мърморите недоволно и да предизвиквате техния гняв, който неочаквано може отново да отприщи вашия и да ви противопостави. Да не говорим, че ще хукнете да се защитавате с магии.


ТЕЛЕЦ
Липсва ви сякаш достатъчно  желание за живот, сърцето ви не е изпълнено с любов и страст, нито горите от влечение да сте с някого, а самотата в същото време ви потиска. Без да намесвате гадатели и магии, изявете чувствата си, а не озлоблението си, ако бягате от самотата и търсите вашата половинка.

БЛИЗНАЦИ
Постигнете равновесие и хармония в самите себе си, за да не залитнете към зоната на Злото и да не се отдадете на вреда за околните в полза на вашите цели. С магии нищо няма да постигнете, но ако сте посели здрави семенца е време да се заемете с прибирането на реколтата.

РАК
Представата ви за портата към света, която символизира сътворението на живота и раждането на живота, майчинството и съпружеските отношения, при вас е все още между намаляващата и нарастващата луна, но е време да осъзнаете, ме от вашите действия и чувства зависи да сте щастливи без намесата на незримия свят.

ЛЪВ
Гордостта ви е наранена, чувствате се смазани от нечие грубо отношения или незачитане на интелекта ви. Внимавайте да не затънете в незримия свят и да забравите, че трябва да приемете и обикновения живот на хората, вместо да им вредите и да ги унижавате, само защото сте го изпитали на вашия граб.

ДЕВА
Намирате се във вашето настоящо раждане тук, на планетата ни, в света на майката земя, където ще получите знания, водещи ви към просветление и надежда на по-добро бъдеще - това е изискването на вашата карма.  Вашето израстване в духовен план засилва стремежа ви зоната на Светлината и нежеланието ви да търсите идоли, в които да се уповавате... но все пък бъдете внимателни.

ВЕЗНИ
Обичайте красотата, която ни дарява нашата планета. Уповавайте се на неизчерпаемата сила на природата, която непрекъснато създава нов живот, и се постарайте да не се поддавате на моментния импулс, който, ако не бъде овладян, може да доведе до несъзнателна лудост и желание да вредите на околните с помощта на незримия свят, но в зоната на Злото.

СКОРПИОН
Внимавайте и не правете зло през този месец, защото ако сте в противоречие със себе си или вашето обществено положение не отговаря на вътрешната ви същност или ще изпълнявате с търпение и откритост ежедневните си задължения, винаги готови да поемете нови идеи и предизвикателства или ще вредите на успяващите.

СТРЕЛЕЦ
Колкото и да искате да сте на върха, през този месец се смирете. Бъдете по- сговорчиви  и поддържайте нормални отношения с околните, но в никакъв случай не бива да сте подвластни изцяло на чуждата воля. Не посягайте към методите на Злото, за да постигнете целите си.

КОЗИРОГ
Вместо да се лутате се огледайте и направете крачката към новото и непознатото. Поемете по пътя на интелектуалното си самоусъвършенстване, без да се стремите да консумирате чужди знания наготово, чрез които да прогресирате, защото те може да са свързани със зоната на Мрака.

ВОДОЛЕЙ
Съществува идеален баланс във вас самите, който изявявате през този месец. Той подчертава вътрешното ви усещане и знание, че животът започва от утробата и раждането настъпва, когато са изпълнени условията за това Божие тайнство.

РИБИ
От вас зависи разумното разпределяне на силата ви и впримчването й в полезност и за човека, и за обществото, в което живеете, но не бързайте да се впускате в изучаване на незримия свят, най-вече на методите на Злото, защото ще навредите най-вече на себе си.