Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков Христина не изпуска светски събития, става ясно от Фейсбук профила ѝ. От фотосите ѝ прави впечатление, че тя и телевизионният продуцент Джуди Халваджиян са постоянни посетители на лайфстайл събития през последния месец, пише Tribune.bg

Двамата са засечени на мероприятия като „Вечер на стила” и още куп други светски събития. Разбира се и облеклото им не е за подценяване. Видно от  всички снимки Христина Бобокова  е заложила на предизвикателни тоалети, които очертават всяка извивка от  тялото ѝ, а телевизионният продуцент залага на ексцентрични сака  и ризи в тъмната гама.  

Джуди Халваджиян (вляво) с проф. Любомир Стойков

Христина Бобокова (вляво) с проф. Любомир Стойков

Интересно е дали съпругата на обвиняемия за участие в организирана престъпна група Христина Бобокова  няма да „изгрее” в някои от предаванията на Маги Халваджиян в опит за изтърка имиджа на мъжа си.  

Припомняме, че разследването срещу братята Бобокови започна преди повече от две години. В началото материалите бяха внесени в спецсъда, а после  бяха прехвърлени в Софийския градски съд.

В крайна сметка те бяха обвинени за участие в престъпна група заедно с някогашния зам.-министър околната среда Красимир Живков и още няколко души. Тезата на прокуратурата е, че са участвали в схема, чрез която у нас незаконно са били складирани и заравяни тонове опасни отпадъци от завода им за производство на акумулатори "Монбат".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук