Задълбалият напоследък в политиката Сашо Диков буквално загуби дар слово пред Наталия Кобилкина. Разтропаната сексоложка стартира свое предаване в телевизията, на която той е програмен шеф. Във формата тя ще дава напътствия на обикновени хора как да разрешат личностните и сексуалните си проблеми.

Гост в първото й предаване се оказа самият Диков. Докато разговорът си вървеше лежерно за това с какво ли по-възрастната Никол Шерцингер държи по-младия Григор Димитров, Кобилкина достигна до прозрението чрез какво една жена може да си гарантира любовта на мъжа си, пише secret.bg.


После от екрана потекоха такива секс откровения, които си заслужаваха отвсякъде маркировката 18+, но такава липсваше и не е зле СЕМ да попита защо. Поводът е повече от достатъчен, ако се прочетат следните откровения на Кобилкина. 

„Ако жена иска истински да влюби мъж в себе си, важно да му направи масаж на простата, не орална любов. Мъжете, които преживяли проникване анално от жената, тогава се влюбват в жената. Това е невероятно силно. Много често мои клиенти споделяли, че когато жена им го прави, никога няма да я забрави. Мъж не помни с коя първа жена той преспал, но винаги помни каква жена го лишила от аналната девственост“, констатира Кобилкина.

Следващите й думи родиха няколко култови фрази. Оказа се, че в човешкия мозък съществува дял, за който човечеството не е подозирало досега.

„В ануса има скрити много специални информации. Това е връзка с нашия рептилен мозък,  който отговаря за инстинкта, за доверие и за сигурност. И когато жена наруши това нещо, тя прониква в светая светих, най-свещеното място за един мъж. И ако иска жена да влюби в себе си мъж, важно да вникнеш в неговата вълшебна пещера и да потрие лампата на Аладин“, продължи Кобилкина.

Рускинята обърка рептилоидния мозък с рептилен – частта в човешкия мозък, която мотивира и контролира неговите действия. Иначе рептилите – предполагаеми влечугоподобни хуманоиди, които просъстват в конспиративните теории, едва ли имат нещо общо с отнемането на мъжката анална девственост.
Слушайки думите на Кобилкина, Диков повтаряше, невярвайки на ушите си: „Ти ще ме гръмнеш, ти ще ме гръмнеш… „.