В късна бременност 27-годишна моделка решила да замине за Малдивите заедно със съпруга си и малката си дъщеричка, но всичко завършило с кошмар. Известната руска красавица втрещи феновете си, след като публикува Инстаграм фотография, на която се вижда как държи мъртвия си син. Яна Яцковкская била в шестия месец на бременността, когато забелязала, че бебето е спряло да мърда. Младата майка веднага се обърнала към лекарите, но вече било късно - сърцето на момченцето спряло да бие в утробата й."Тази сутрин родих нашия богатир Сашка. Скоро ще ви разкажа историята си. Не, не съм влизала в болница, причината за това, което се случи с детенцето ни, веднага стана ясна - омотало се е около пъпната връв и се е удушило", пише с болка Яна.

Габи отиде да роди малката Беа, но в този момент се случи нещо, заради което и двете едва не умряха (СНИМКИ)

Яна разбрала късно, че е бременна. Затова и водела дълго време обичайния син ачин на живот - ходила на различни козметични процедури, спазвала диета и се справяла с всички натоварвания, без да се пази.

Например, когато била бременна в 17-та седмица, трябвало да замине за Париж, където се наложило сама да носи тежкия си багаж.Накрая Яна загубила бебето, когато почивала със съпруга и дъщеричката си на Малдивите.

Моделката, която има 770 хиляди фена в Инстаграм, не скрила трагедията и откровено разказала за случилото се в социалните мрежи.

"Това не е нещо, което искам да забравя. Това е в сърцето ми. Исках да го видя, да го притисна до себе си, да му поговоря. За нас той ще си остане пълноценен член на семейството ни. Затова и много от вас може би няма да разберат, че пиша така за детенцето си", споделя Яна.

Превод БЛИЦ