Прострелян от разгневен близък на пациент – така виждаме Иво Фотев в първия епизод на новия сезон на „Откраднат живот“. Това се случи още във втората сцена с участието на актьора Васил Бинев, успял да изгради един от най-мразените персонажи в медицинската драма, пише "Монитор"

Фотев и този път ще се окаже по-корав от куршума, пронизал рамото му. А със задачата да се погрижат за него се заемат доктор Кръстева (Янина Кашева), доктор Чилингирова (Любомира Башева) и доктор Огнянова (Диана Димитрова), които се превърнаха в заложници.

Както и самите актьори обещаха, първият епизод на „Антитела“, каквото название носи сезона, стартира със сватба – тази на Огнянова и Ковачев (Велислав Павлов). Дали двамата ще могат да си кажат заветното „да“ след нападението в „Света Анастасия“ предстои да разберем.

Сюжетът с новия коронавирус продължава, като вече е налице и първият заразен лекар от екипа – проф. Цонев (Владо Пенев), когото го грози интубация вследствие на влошаване на състоянието. В премиерната серия екипът на „Откраднат живот“ показа как пандемията се отразява и на медиците, които с дни не напускат карантинната зона за лечение на COVID-19 в болницата.

Владо Карамазов няма да се завърне в настоящите епизоди. Това стана ясно, след като героят му Христо Карагьозов започна работа в „Свети Кирил“ и приключи връзката си с Кая (Неда Спасова) чрез писмо, дадено й от новата му любима.

В епизода не липсваха и комични моменти, сред които попадна и залога, организиран от доц. Мазов (Моню Монев), относно това дали Огнянова ще се появи на втората си сватба с Ковачев.