Два неприятни инцидента в риалитито на Нова телевизия „Игри на волята” наложиха влизането на лекарски екип на терен. До извънредните ситуации се стигна по време на битката за територия, в която племената трябваше да вземат победата на абордаж.  
 
Още в самото начало на играта на Рабухчиев от Приключенците му стана лошо докато висеше с главата надолу. „Ще повърна, не мога”, каза Горилата и слезе от люлката.На въпрос на водещия Димо нуждае ли се от лекарска помощ, той каза „Да”.

Това е втора игра, в която Рабухчиев се нуждае от помощ. Преди известно време медиците нахлуха на терен отново заради него, след като му прилоша. Ситуацията бързо бе овладяна и той се върна при племето си.

Малко след излизането на Горилата играта отново бе прекъсната, този път заради един от най-скандалните и обсъждани участници през този сезон – Мани. Тя отново контузи изкълчения си пръст на крака. Този път обаче нещата се оказаха по-сериозни и се наложи колоритната бургазлийка да бъде изнесена на носилка. Счупих се пръстът нацяло, изпука, чу се много жестоко. Изпука много брутално, много боли", оплака се Мани на лекаря, който й забрани да продължи участието си в битката. 


"Аз няма да мога да стъпя с този крак. Мисля, че този път ми приключи участието в игри на волята. Може ли по този тъп начин да си отида?", вайкаше се бургазлийката. 

Бившият й съотборник в Бойците Морунов обаче заподозря, че Мани отново симулира, защото е разбрала, че няма да успее да се справи. 

След като стана ясно, че няма как да продължи да играе, тя бе изнесена на носилка и откарана за преглед в болница.  А Приключенците решиха да посветят победата, която успяха да извоюват, на ранената си капитанка Мани.