Да кажеш „чао“ не ергенския живот е важна стъпка, която мъжът предприема след като си е дал отговор на няколко важни въпроса – кога, как и най-вече къде. През изминалия уикенд това направи и един от най-популярните кулинари у нас – Лео Бианки.

А щом един популярен италианец реши да скъса с ергенския живот в България, мястото трябва да бъде наистина специално.

Точно както подобава на един Мастър готвач, шеф Лео избра една от топ локациите на България за домакин на едно от най-важните си житейски събития.

Италианският кулинарен маестро подари на най-близките си приятели едно запомнящо се 5-звездно СПА преживяване в термалната перла на село Баня Grand Hotel Therme.

Лео беше избрал една от луксозните самостоятелни къщички в най-големия термален СПА център на България. Освен с 5-звездното настаняване и първокачествените условия за СПА, Grand Hotel Therme предлага и All Inclusive концепция с високо ниво на изхранване, което безспорно също е изиграло роля за Лео и неговите приятели, като ценители на изтънчената кухня.

От споделените в социалните медии кадри личи, че ергенското парти е протекло перфектно, а домакините са предложили на компанията всичко необходимо за подобаващо отбелязване на важния повод.

Публикациите на Лео Бианки в социалните мрежи събраха огромен брой лайкове и позитивни коментари, за които той не пропусна да благодари на своите последователи.