Скандал в къщата на ВИП Брадър избухна заради съревнованието между жените. Цецо Андреев реши да класифицира вип звездите по красота, което разбуни духовете, видя БЛИЦ.

"Според мен Златка, не че е тук, ама е най-красивата моделка. Много по-красива е от Николета Лозанова."

"Ама не е така, Цеци, те са различни. Различен типаж са", отвърна Джулиана Гани.

"Добре, тогава коя е най-красивата певица?", жегна се Емануела.

"Че той го каза вече - Преслава", изригнаха съквартирантите, а фолкаджийката остана като гръмната. Цецо от своя страна искрено се засмя, като даде да се разбере, че наистина го е казвал.

"Държиш се като един свой колега, който мразиш, така че престани", удари го Емануела.

"Как смееш да ме сравняваш с някой бе, как смееш да ме сравняваш с Мис Бони!", запали гримьорът.

В следствие на остроразменените реплики всички се набъркаха в мега интрига с номинациите.

"Абе, Цеци, ти както ме познаваш, много добре знаеш, че аз съм тази, на която забиват нож в гърба, както ти го направи с мен тук. Можеш да останеш без клиентка навън.", изсъска Емануела.

От тук нататък войната започна.

"Селянка. Ще ми се моли тя за грим на мене. Ама ей така ще си седи при некадърниците. И ще си изглежда като селянката, каквато всъщност е. Нямам търпение да дойде в салона и да и кажа "Ти, тук - не", започна да злобее Андреев.

"Не можеш да хапеш ръката, която те храни. И аз съм емоционална, но това беше много грозно. Аз не съм му враг, защитавала съм го", разказваше пък от своя страна Емануела на Златка.

В последствие двете решиха да се усамотят в банята без микрофони. Биг Брадър обаче ги накара да разкажат пред всички разговора си. В следствие на това стана ясно, че Цецо Андреев има зависимост към наркотиците.

"Абе ти не си разбрала за какво става въпрос. "Зависимите" хора няма да издържат тук един месец, ясно ли ти е. Когато ти ми плащаш аз работя, както на теб ти плащат в кръчмата. ", подпали гримьора.

"Тя е интригантка. Къде ти е нивото бе мойто момиче?! Само ходи и шушне. Животно. Майка й д*ба, мръсна. Тая дето разведе целия свят. Точно тая ще ми говори на мен, че съм зависим. Ще ходя да си направя тест и да й го лепна на висналия гъз", продължи да нарежда той.