Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков, изиграл ролята на Васил Левски в последната екранизация за Апостола на свободата, вече не крият любовта си. Двамата се появиха под ръка на връчването на театралните награди „Икар” на 27 март в цирк „Балкански”.
Влюбените се настаниха край малка масичка в шапит ото, след което  отделиха повече време един на друг,  отколк ото на церемонията. До тях седееше невръстно девойче, но това не им попречи да се натискат най-безсрамно и да си разменят целувки. Мариана и Веселин се мляскаха буквално на сантиметри  от лицето на момиченцето.

Слуховете, че поп изпълнителката и екранният Джингиби са нещо повече  от приятели, тръгнаха още преди няколко месеца. До наградите „Икар” двамата обаче упорито  отричаха, че са интимни. Нещо повече – опитваха се да баламосват медиите, че са щастливо обвързани с други партньори.

Попова и Плачков се познават  от години, а любовта им пламнала на по-късен етап. Те се загаджили в края на 2015 г. на снимките на клипа на Мариана „Бяло”, посветен на децата, страдащи  от диабет. В тази екранизация Веселин се превъплъти в помагащ на болни хлапета доктор. Както е известно, певицата има 7-годишна дъщеря Мария-Магдалена  отиталианеца Ханес. С чужденеца тя така и не стигна до брачния олтар, въпреки публичния им годеж във „ВИП Брадър”. 
Влезлият в кожата на Левски плевенчанин също има щерка. 9-годишната Андрея е плод на любовта му с Даниела – жената, с която актьорът делеше покрив и постеля в продължение на повече  от 2 петилетки.

Според запознати, Веско вече се е настанил трайно в дома на Мариана в София. Той дори е пренесъл  от Плевен в столицата целия си багаж. Италианецът Ханес пък се е прибрал в родината си,  отвратен  от шавливата певица. Той до последно бил лъгал  от нея, че го обича, а през това време тя е била в постелята на Плачков, пише "Уикенд".