Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, буквално е обсебена от кандидат-снаха си Алисия. Майката на малката Бирма толкова много харесвала фолк певицата, че не спирала да говори за нея и да я търси за щяло и нещяло. Бъдещата свекърва постоянно го разпитвала къде е, как е, яла ли е, спала ли е.

„Не минава и ден, без Лидка да й се обади, понякога дори по два пъти на ден. Да не говорим, че редовно ходи по нейни участия или се мъкне с нея по заведенията“, разказват дружки на Алисия.

Странното е, че Бирмата не стъпва по участията на изгората си и често се говори, че и изневерява с видни столични бръмчалки. Засега двамата все още са заедно, но често ги разделят, след като видят Станоев в компанията на други красиви жени. 

Майка му обаче компенсира внимание и за него и изглежда я е яд на сина й и безразличието му към Алисия. Слуховете твърдят, че Бирмата все още е влюбен в Преслава и не може да преживее отсъствието й, а майка му грам недолюбва бившата му изгора и затова се мъчи да му отвори очите.

За обсесивното поведение на Станоева говори и профилът й в социалната мрежа. Инстаграмът на Лидия Скалата е пълен със снимки на певицата - човек би си помислил, че това е страницата на Алисия. 

А под всеки фотос на певицата може да се прочете въодушевен коментар на Станоева, от типа: „Ти си най-милото създание, което познавам“.