Четири дни преди Цветница – на 18 април (четвъртък), ще се състои поредното издание на партито Mega Megami под наслов Flower Power. Гост изпълнители на цветното събитие, което ще се случи в зала EFE на хотел Marinela, ще бъдат Миле Китич и Галена, като двете звезди ще изпълнят за първи път на живо новото си дуетно парче.

В мащабния парти концерт както обикновено ще се включат балет Megami с ефектна хореография, акробатично шоу Megami (земна, въздушна акробатика и уникалното шоу на въздушен куб), топлес шоу, шоу с обръчи и резидънт диджеите на Megami Club – Hotel Marinela – Maxy и Spirit.

През следващите два дни – 19 април (петък) и 20 април (събота), клубът ще стартира новата парти концепция „1 нощ - 3 партита“. Вечерите ще стартират в 23 часа (pre-party) с хип-хоп, трап, ърбън и комерсиални хитове, началото на втората част (party) в 01 след полунощ (в петък гост изпълнител ще е Емилия, а в събота тогава ще започнат да звучи поп-фолк), а третата част (afterparty) ще е от 03:30 до 06 сутринта, като в петък гост изпълнител ще е Илиян, а в събота – Гъмзата.