В отбран, но изключително бляскав и пъстър кръг, най-дългокраката и амбициозна мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова посрещна своя 22-рожден ден, както и първата по рода си втора корица за мъжката библия Playboy в рамките на една година

Гостите бяха посрещнати в изисканата обстановка на популярния столичен ресторант Djanam Steak House и бяха първите, които имаха възможността да разгледат новата впечатляваща сесия на Михаела за списание Playboy. Любен Дилов-син, Боби Гълъбов, плеймейтката Анна Мария и Мартин Карбовски бяха сред първите, които уважиха събитието.В разгара на вечерта, пред камерата на Code Fashion TV, Любен Дилов-син отправи своите пожелания към рожденичката. За русото изкушение ласкаво се изказаха и бизнесменът и ценител на женската красота Христо Сираков, както и дизайнерът Миглена Каканашева МЕГЗ, която бе придружена от своята половинка бизнесмена Румен Рончев.


На своя празник рожденичката бе с тайнствен кавалер, а плътно до нея бе нейната майка Ивелина, която в кратко емоционално интервю разказа, че е наистина горда и развълнувана с успехите на своята дъщеря.


С чувство за хумор сподели и че Михаела е наследила бохемския и уверен характер на татко си и от дете обича камерата, както и тя нея. Майката на рожденничката развълнувано призна и че никога не е предполагала, че красотата и упоритостта на дъщеря й ще получат подобно признание и й пожела никога да не се отказва от мечтите си и да ги следва, а двамата с татко й, винаги силно ще я подкрепят.


Партито на най-дългокраката мис Плеймейт уважиха още Деси Димитрова, Васко Бончев, Жени Костова, Мариана Маринова, Иван Георгиев, фотографът Георги Малев, Ани Сарандева, Салко Куюнджиев и Моника Монова.