Винената серия Face to Face от колекцията на хитовата българска изба New Bloom Winery се превърнаха в абсолютна атракция на събитието по повод една година от създаването на “Mishel Art Gallery”.

Изисканите вина бяха представени пред десетки гости от родния банков, бизнес и шоу елит от топ сомелиера Михаил Марковски, които останаха впечатлени от уникалните вкусови качества на напитките на родната изба от град Съединение. 

„Казват, че виното е единствената форма на изкуство, която човек може да отпие. И за да е пълно удоволствието от празника днес, чашите ще са пълни с него, защото Face to Face (F2F) също е произведение на изкуството. То е създадено не само да интригува и очарова, а да се помни дълго!“, с тези думи основателката на галерията Мишел Вълчева откри вечерта.Сред гостите, които уважиха представителното събитие бяха Почетният Консул на Република Индонезия Борислав Петров, финансистите Левон Хампарцумян, Иван Искров и Владимир Каролев, художникът Хубен Черкелов, продуцентът Димитър Митовски, архитектът Стефан Добрев, представители на медиите и много други.

Те посрещна творбите на известния пловдивски художник Konstantin, а началото на експозицията даде художникът Хубен Черкелов, който живее и твори в Ню Йорк.

Мишел е интересен и провокативен артист, една от малкото известни и със своето бодиарт изкуство, с което се занимава вече 10 години. Пространството е следващата стъпка в нейната кариера, поставяща начало на нов етап в творческото й развитие. Двата етажа, съставящи 440 кв.м. предлагат платформа за млади и утвърдени художници и любители.

За изминалите 365 дни динамично пространство на ул. „Кирил и Методий“ се превърна в притегателен център за изложби и различни проекти, съчетаващи изкуства и култура.

Участвала е в многоженство състезания по цял свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Великобритания. Печели втора награда във Франция през 2016 г. и втора награда в Белград, Сърбия през 2014 г. в категория фейспеинтинг. Участвала е два пъти на Световно първенство в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival). Организирала е много бодиарт пърформанси в България.

Автор и създател е на нов тип метод за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс чрез рисуване върху тяло”, който създава през 2010 г.

В приятната, просторна и светла атмосфера на чаша Face to Face, журналистите на събитието имаха пълната свобода да развихрят творческия си потенциал върху бутилки с вино и да отнесат със себе си своите произведения на изкуството. А Мишел обеща, че рисуването върху бутилки ще стане част от активностите на галерията.

Face to Face (F2F) е вино, създадено от грозде, брано на ръка и отгледано в собствените лозови масиви на винарна New Bloom Winery до град Съединение. Избата е разположена в сърцето на Тракийската низина, обявена за втората най-добра винена дестинация в света от списание Wine Enthusiast.

Изборът на точния тероар и идеалните климатични условия позволяват да се разгърне целия сортов потенциал.