Всеки топъл пролетен ден ни подканя да освежим гардероба си. Докато природата се събужда с размах и изпълва въздуха с аромат на цветя и палитра от цветове, какво правим ние? Колко дълго ще се съпротивляваме на вътрешния си подтик за обновление зависи от много неща – например настроение, средства, желание или пък свободно време.

Всеки топъл пролетен ден ни подканя да освежим гардероба си. Докато природата се събужда с размах и изпълва света около нас с аромат на цветя и палитра от цветове, какво правим ние? Колко дълго ще се съпротивляваме на вътрешния си подтик за обновление зависи от много неща – например настроение, средства, желание или пък свободно време. Ако търсите вдъхновение, за да го направите, то е тук. И има за всички! Веднага ще го доловите, разглеждайки колекцията от сникърси Nike Air Jordan и Nike Air Force. Тези култови серии имат необичайната способност да възраждат като феникс любовта на феновете.

Сникърсите – удобните обувки, които заличиха границата между висша мода и спорт

Не е тайна, че сникърсите се превърнаха в любими обувки на мнозина. Те съчетават в себе си елегантност и спортен комфорт. Освен това отговарят на начина на живот на съвременната жена. Тъй като тази формула е обречена на успех, тя веднага намери място в градския стил на обличане и активно си проправя път в деловата сфера.

Как да изглеждате енергични, млади и оригинално с Nike Air Jordan?

Сникърсите Nike Air Jordan са класика, с която ще може да създавате различни стилни визии за всеки ден. Те са легендарни и всеки един модел има уникална история. Това ги прави специални и задължителни за всеки познавач на модата. Модерни са и днес – този път в нова цветова гама, която ще провокира модния ви усет.

Ако искате например да подчертаете неизчерпаемата енергия, която се крие във вас, заложете на чифт от тази оригинална серия. Докато навън е още леко хладно сутрин и привечер, съчетайте го с тениска с къс ръкав, дънки Straight Leg и цветен пуловер. Друга хит комбинация за лято`2022 е кроп топ с принт и дънки с широки крачоли.

Смелите бизнес дами, които имат нужда от поразчупена визия, може да опитат да носят новите си сникърси със спортно-елегантен костюм и сет от сребърни бижута.

Nike Air Force – готови ли сте да провокирате уменията си на моден дизайнер?

Достойна алтернатива на Nike Air Jordan са сникърсите от колекцията Nike Air Force. Подгответе се за умела игра с цветовете, детайлите, геометричните фигури и материите. Дизайнерите на Nike са се постарали да предложат обувки, които предразполагат към персонализация. Вземете като пример култовия Nike Air Force 1 Fontanka. Този чифт е олицетворение на човешката природа да играе. Може да сменяте акрилните елементи по ваш вкус, а подметката свети в тъмното.

В новата колекция продължава линията на използване на разнообразни материали – велур, кадифе, неопрен и др. Ще срещнете няколко примера за сникърси, достойни да бъдат определени като произведение на изкуството. Те са многопластови, вълнуващи и сякаш разказват история.
На такава основа на пръв поглед може да ви се стори трудно да градите визия, но модата изисква смелост и творчески пулс. Сигурни сме, че ги имате.

Друга причина Nike Air Force неслучайно да са сред любимите сникърси на модерната съвременна жена се крие в производствената технология. Вече поредна година марката е екоориентирана и влага в обувките си рециклирани материали. Вземете като пример белите сникърси Af1 Crater Flyknit в https://www.obuvki.bg/nike-air-force. Специфичната им подметка е създадена по модерна технология и има визия, която явно демонстрира „зеления“ път на Nike.